dimecres, 23 de febrer del 2011

El Parlament de Catalunya debat sobre la Ronda de Mataró

Aquesta tarda, en Xavier Collet (Regidor d’Urbanisme) i jo hem estat al Ple del Parlament de Catalunya. El diputat per Iniciativa-Verds, en Salvador Milà, ens va informar que ell presentava una interpel.lació al Govern respecte la Ronda de Mataró, i per això hi hem volgut assistir.
En Salvador Milà ha fet una molt bona exposició sobre la necessitat d’aturar el projecte i poder continuar debatint la construcció de la Ronda de Mataró abans de fer cap més pas que la faci irreversible.
El Conseller de Política Territorial i Sostenibilitat, en Lluís Recoder, ha entomat les consideracions que se li han fet i, malgrat recalcar que les esmentades obres ja estaven adjudicades per l’anterior Govern de la Generalitat des del passat mes de novembre, ha manifestat, abans de fer res més, la seva voluntat de parlar amb l’Ajuntament d’Argentona i amb les diverses entitats que s’oposen a la construcció d’aquesta gran infraestructura.
En acabar aquesta Interpel.lació i ja fora de l’hemicicle, ens hem entrevistat amb el Conseller, que ens ha comunicat que demà mateix ens farà saber la data per a la reunió propera, obert a escoltar la problemàtica que li poguem plantejar i que ja coneix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada