dissabte, 12 de març del 2011

La bona pluja d'avui és un pressagi de bona anyada

La bona pluja que rega avui Argentona, és el component essencial de la bona feina que està realitzant la Coordinadora de Tots per ARGENTONA. Després de diverses setmanes de treball dels diferents grups, avui hem acabat d'arrodonir el PROGRAMA D'ACCIÓ POLÍTICA que ha d'orientar el Govern durant el mandat 2011-2015.
En pocs dies al web: http://www.totsperargentona.cat/ hi haurà amb precisió detallada tot el contingut de la feina elaborada. En la línia ideològica de Tots per ARGENTONA, podem avançar els grans trets que fonamenten la nostra raó de ser, basats essencialment en continuar treballant des del Govern per la corresponsabilització ciutadana en els afers de cada dia. És per això el nostre compromís de continuar amb la política de transparència total. L'exercici de la política municipal l'entenem com una voluntat constant de servei als vilatans i amb això hi va també el nostre compromís d'implicar la màxima participació en el Govern de persones provinents d'altres grups municipals, sempre que expressin la mateixa voluntat de servei.
Els esforços de l'acció política es dirigiràn cap al manteniment de tots els serveis que avui tenim els ciutadans, introduïnt-hi les modificacions necessàries per optimitzar-los amb el mínim cost. Continuarem dirigint molts esforços cap a la formació de les persones, joves i de totes les edats, com a puntal bàsic per al manteniment dels valors fonamentals en les conductes i hàbits saludables, en la convivència, en la feina i en l'oci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada