diumenge, 4 de març del 2012

La proximitat, clau d’èxit

Caram, si en fa de dies que no passo pel Bloc!

Acabo d’adonar-me que fa dos mesos del darrer dia que hi vaig dir-hi alguna cosa. Han estat dies molt intensos, centrats en la tasca de crear l’empresa, de fer l’equip de persones que ens posem a treballar en aquell projecte (mes de desembre) de comunicació de Comarca.

Tot i que la caldera a pressió de l’entorn econòmic no ajuda pas gens ni mica, com a emprenedor i empresari crec plenament que sempre s’han d’aprofitar les oportunitats i ser ambiciós. L’oportunitat, la tinc a nivell personal; una bona situació que em possibilita destinar tots els meus esforços i il•lusió en la construcció d’un nou mitjà de comunicació comarcal.

El set30maresme ja comença a ser quasi una realitat.

Un mitjà informatiu i d’opinió que vol centrar els seus continguts en la proximitat: ser a la vora del ciutadà i ser sensible a les seves preocupacions i interès. Que parli el llenguatge de la gent a la qual es dirigeix.

Hi ha una forta crisi en el món i el ciutadans volem i necessitem, per això, uns bons mitjans que ens permetin reflectir el que pensem, creiem i volem del nostre món immediat. Cada vegada se’ns fa més difícil fer intervencions personals i de grup que incideixin en el món global, però incidint amb convenciment en l’entorn local, molt probablement assolim la necessària recuperació de valors bàsics per a conèixer-nos i entendre’ns. Un bon punt de partida.

El set30maresme neix amb el desig d’aportar-hi alguna cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada