divendres, 15 de juliol del 2011

Un govern local dèbil format per perdedors

Fa quatre anys un grup de ciutadans, sense consignes partidistes, ens vam proposar participar en la vida política municipal trencant tots els esquemes establerts, proposant-nos un altre estil de fer política, més propera als ciutadans, i vam rebre la confiança majoritària dels argentonins.

Des de llavors això va generar un gran ressentiment en totes les forces polítiques i unes ànsies de revenja que s’han mantingut latents en els darrers quatre anys de govern.

I ha estat ara, en les darreres eleccions del 22 de maig que, la pèrdua d’alguns vots, ha comportat també la pèrdua d’un regidor a tots per Argentona. Això ha propiciat que tots els partits hagin volgut treure el ventre de penes (acumulades i agreujades per la bona manera de fer de tots per Argentona), i responent al desig de protagonisme del cap de Convergència (que es delia de ser Alcalde, després de vuit anys d’intentar-ho) s’han aferrat a un clau roent arrabassant a tots per Argentona la confiança obtinguda d’una àmplia majoria de ciutadans.

Encomanant-se al diable i sense cap més principi que el de satisfer les seves ànsies de poder personal ens trobem, sorprenentment, que forces antagòniques des de fa molt temps obliden els antagonismes i principis (si mai els han tingut) amb únic objectiu: impedir que tots per Argentona, la principal força política sorgida de les eleccions, pugui governar.

En uns moments polítics i econòmics de complicada resolució, això no fa res més que posar en evidència el desprestigi de la classe política partidista, formacions que a Argentona han perdut, i no tenen, la confiança dels argentonins.

Des de tots per Argentona, els cinc regidors que hem obtingut representació i el nombrós grup d’argentonins indignats per aquesta situació, procurarem treballar de valent, al costat dels ciutadans, exigint aquest govern de perdedors que faci la feina ben feta o que deixi pas a aquells que, amb coherència i honestedat, estem disposats a treballar convivint amb els ciutadans sense cap tipus de partidisme.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada