dilluns, 30 de desembre del 2013

Un 2014 ple de reptes, en lo personal i en lo col·lectiu


Deixant el 2013 enrere i fent-hi un repàs d’allò més rellevant, en l’àmbit personal, no tinc pas cap motiu per dir que no ha estat un any bo.

El projecte de la Fonda, iniciat el novembre del 2012, compleix els objectius fixats: donar servei en el marc del Casal que, des de feia un bon grapat d’anys amb la gestió dels que ens havien precedit s’havia anat amortint. Un equip consolidat de 8 persones, encapçalades a la cuina per en Gabi i al menjador per la Roser, han anat imprimint un bon caràcter que la clientela agraeix en gran manera. En l’aspecte econòmic-financer hem aconseguit els objectius fixats.

En l’àmbit polític local, des de Tots per Argentona, també hem sabut mantenir un bon clima social reforçant les expectatives cara el proper any. Les diverses reunions celebrades i l’Assemblea oberta, ens empenyen a dotar-nos d’un bon projecte sòcio-polític per poder transmetre a la ciutadania, amb la pretensió que sigui validat amb la seva màxima participació.

A nivell nacional, ens espera un any il·lusionant i de compromís personal important per saber canalitzar totes les noves situacions que, a ben segur, haurem d’afrontar tots plegats.

En la salut: bona salut física (toco fusta) i crec que mental. Començo a veure que els anys no passen debades; no sóc pas el mateix ara que quan tenia deu o vint anys menys. I és que gairebé seixanta-dos anys ja comencen a fer el seu pòsit.

Seguim vius, plens d’energies forçosament renovades i amb moltes ganes de seguir al peu del canó.

No puc pas més que desitjar-vos a tots molta salut, i donar-vos les gràcies per deixar-me compartir la vida amb vosaltres.

Molt bon 2014!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada